Få et tilbud på leje af pølsevogn

Du er altid meget velkommen til at skrive til os for et tilbud på en pølsevogn. Du kan også ringe og fortælle om dine ønsker. Så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne, som er rigtig mange.

Vi vejleder og rådgiver meget gerne, så vi sammen sikrer os, at arrangementet bliver præcis, som du vil have det.

Vi lever op til vores navn – meddethele – for det er vores målsætning, at kunden absolut intet skal bekymre sig om. Vi påtager os det fulde ansvar for et succesfuldt og velgennemført arrangement. Det er her, vores faglige stolthed kommer ind i billedet! Vores mangeårige erfaring med store og små arrangementer, sikrer kunden en professionel og sikker håndtering, med service og fleksibilitet i højsædet.

Når vi er enige om, hvordan arrangementet skal se ud, får du et tilbud på leje af en pølsevogn, og vi skriver en ordrebekræftelse på aftalens indhold. Den arbejder vi ud fra, men den kan naturligvis også altid ændres og tilpasses.

Udfyld venligst formularen herunder, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et skriftligt tilbud på en pølsevogn. Tilbuddet er vejledende, og helt uforpligtende for kunden.

Eksempler på sortimenter:

Det lille sortiment
Almindelig røde pølser, hotdogpølser og ristede grillpølser – serveret enten som pølse med brød, almindelige hotdog, ristede hotdogs samt franske hotdogs.

Det store sortiment
Almindelige røde pølser, hotdogpølser, ristede grillpølser, grove frankfurtere, karry/grill-medister, og chilipølser, serveret enten med brød, som almindelige hotdogs, ristede hotdogs, franske hotdogs, eller kæmpe franske hotdogs, samt f.eks. gammeldaws bøfsandwich med bløde løg.

Rejsegilde pakken
Leje af pølsevogn, inklusiv kørsel og betjening i 2 timer, og 70 enheder fra det store sortiment med alle de store håndværkerpølser.
Med garanti for rigeligt til alle.

Gourmet-pakke
En fuldstændig individuel sammensat menu, kun bestående af de bedste pølser. Økologiske special-pølser, udvalgte gourmet-pølser, egns-specialiteter, hjemmelavede dressinger, og flere varianter af brød, f.eks. grove brød fra Lantmannen, og håndlavede økologiske pølsebrød fra Il Fornaio. Indhent tilbud på en pølsevogn.

Men der er jo mange, mange muligheder – se hele vores produkt sortiment her

Ring meget gerne til os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Tlf. 23 61 09 51