En virksomhed med stærke værdier

meddethele.dk er en traditionel familie-virksomhed, ejet og drevet af familien Skov med vægt på solide værdier som service, kvalitet, tillid og ansvar.

Firmaet blev grundlagt af Søren i begyndelsen af 90′erne under navnet Sørens Pølser, med udgangspunkt i den navnkundige pølsevogn på torvet i Lyngby. Den mobile del af firmaet fik det meget betegnende navn – meddethele.dk – og har over årene udviklet sig til den moderne, landsdækkende virksomhed, som meddethele.dk er i dag. Med baggrund i en lang historik i restaurationsbranchen, tilbyder vi full-service arrangementer, med servering af præcis det indhold vore kunder ønsker.

Meddethele.dk har afdelinger på Sjælland, og i Nordjylland, og herfra dækker vi hele landet med vore flotte og indbydende pølsevogne i alle størrelser.

Vi leverer primært til små og mellemstore virksomheder og institutioner, men vores pølsevogne kan også findes til større events, koncerter, og festivals, ligesom meddethele.dk ofte er underleverandør til event-firmaer, ved de allerstørste arrangementer med mange tusinde gæster.

Også til private arrangementer er der ofte bud efter meddethele.dk, hvis man ønsker en uhøjtidelig og problemfri fest med det hele. Hvor værten selv kan deltage helt uden forberedelse og trygt overlade det hele i vores hænder.

Den hyggelige pølsevogn til fest

Det skal være hyggeligt og det skal være i orden!

meddethele.dk´s målsætning er ikke at være de billigste, men så absolut de bedste! Vi er de sødeste, de mest fleksible og vi er dem, man kan stole på og regne med. Flere af vore faste medarbejdere har været beskæftiget hos meddethele.dk fra starten, og mange har været tilknyttet i årevis. Det borger for kvaliteten, som vi konstant søger at højne i alle facetter. Vi er stolte af meddethele.dk, stolte af hvad vi tilbyder og stolte af den tillid, vore kunder viser os, år efter år.

Vi er stædige i vores overbevisning om, at kvalitet betaler sig, derfor går vi aldrig på kompromis med, hvad der serveres fra pølsevognen. Ingen importerede, billige produkter kommer over pølsedisken her. meddethele.dk serverer udelukkende dansk kvalitet, pølser produceret hos Langelænder – og økologiske pølser fra Hanegal. Også de efterhånden talrige andre produkter vi tilbyder fra pølsevognen, er valgt ud fra devisen om kvalitet frem for alt.

Så søger du en leverandør, du kan stole på, som tager sig godt af dine gæster, og for hvem kun det bedste er godt nok, så skal du være så velkommen hos meddethele.dk!

Vores leverandører og samarbejdspartnere