Hos meddethele.dk kan du i Aalborg og omegn leje en pølsevogn til at sætte gang i din fest eller firmaarrangement. Vi er eksperter i at afholde de bedste fester, og vi tager os af dit arrangement helt ned til 30 personer. Hos os er du i trygge hænder, og vi vil sørge for, at dine gæster får en god og hyggelig dag med det hele.

Med det hele, tak
Hos meddethele får du det, som navnet ordret betegner, nemlig ”det hele”. Vi sætter en ære i kun at lange de bedste råvarer og den bedste service over disken, hvilket er med til at sætte de bedste rammer om din fest eller arrangement.

Vores traditionsrige leverandører
Vores råvareleverandør, Langelænder, betegner vi som Danmarks bedste. Langelænder producerer kun pølser med fersk kød, hvilket er en sikkerhed for høj kvalitet. Pølserne er uden gluten og kunstige tilsætnings- og farvestoffer. Ønsker du halalpølser, er vores trofaste leverandør Hanegal, som også producerer økologiske pølser. Pølsens tro følgesvend, det bløde brød, kommer fra vores faste leverandør, Paaskebrød, men vi tilbyder også gerne brød fra Il Fornaio, hvis du ønsker et mere rustikt brød. Vi tror på, at vores kunder kan smage kvalitet, og derfor sætter vi en ære i kun at servere det bedste for dig og dine gæster. Ud over at være leveringsdygtige i alt inden for pølser kan vi også servere flæskestegs- og bøfsandwich, som du kender dem, og endda tærter.

Din landsdækkende full-service-pølsevogn
Selvom meddethele oprindeligt så dagens lys på Lyngby Torv, bringer vi altså festen og den gode smag til dig, uanset hvor i landet du befinder dig. Vores koncept med full-service omfatter afdelinger i hele landet, og vi vil se frem til at servicere dig og dine gæster, når du skal holde din store fest! Og når vi siger full-service, så mener vi det alvorligt. Vi er leveringsdygtige i alt inden for pavilloner og personale, som vil sørge for, at dine gæster får den bedste oplevelse. Vi skræddersyr gerne et tilbud til dig alt efter, hvilke ønsker du har til dit arrangement – så du kan koncentrere dig om dine gæster og alt det andet sjove. Lej en pølsevogn i Aalborg ved at udfylde nedenstående kontaktformular – vi ser frem til at høre fra dig.