En hotdog med det hele… Og ingen er i tvivl om, hvad der menes. Pølsevognen er nærmest blevet et folkekært nationalklenodie i Danmark, og der er nok ikke nogen, der ved deres fulde fem vil hævde, at pølsevognen ikke er kommet for at blive.

Den gode fest bliver endnu bedre med en pølsevogn
Konceptet med at sælge pølser på gaden fra en pølsevogn har næsten eksisteret i 100 år i Danmark, og det er med god grund. Smagen er ganske enkelt unik, når wienerpølsen, knækpølsen eller hotdoggen kommer fra en pølsevogn. Det er også derfor, vi oplever flere og flere fester, hvor en pølsevogn er et must, hvad enten det er til vejfesten, børnefødselsdagen, konfirmationen eller som natmad til brylluppet. Vi har altid fået positive tilbagemeldinger om den ekstraordinært herlige stemning, en pølsevogn har tilført festen. Og det kan ikke være nemmere for dig… For når vi siger ”med det hele”, så mener vi det. Vi er leveringsdygtige i alt fra borde og pavilloner til professionelle folk, der leverer den bedste servering med et smil.

Vores sortiment af lækre pølser
Når pølsevognen er så populær, er det ikke mindst, fordi vi fører de populære og velsmagende pølser fra Langelænder. Pølserne er af høj kvalitet, hvilket vil sige, at de er uden gluten, tilsætningsstoffer og kunstig farve. Ud over de traditionelle pølser kan vi også tilbyde diverse krydderpølser, gourmetpølser, økologiske pølser og halalpølser m.fl. Alle vores pølser er fremstillet af de bedste råvarer, der i høj grad lever op til vores kunders forventninger. Og det samme er det med den mad, vi tilbyder ud over pølserne. For hvis du ønsker andet end pølser til dine gæster, er vi også leveringsdygtige i alt lige fra den gammeldaws bøfsandwich med bløde løg til frikadellesandwich og grønsagstærter.

Og så alt det andet…
Vi mener, at en god pølse fortjener godt tilbehør. Vores tilbehør kommer fra de anerkendte mærker Bähncke og Gråsten, og som noget nyt leverer vi gerne hjemmelavede specialdressinger med i gourmetpakken. Paaskebrød vores foretrukne leverandør af brød, da kun det bedste brød er godt nok til vores pølser. Men vi kan selvfølgelig også levere økologiske og grove brødtyper. Til at slukke tørsten med har vi alt i drikkevarer, inklusive et godt krus øl fra fad – og så klassikeren Cocio. Lej en pølsevogn i Aarhus – og få den ultimative oplevelse til din fest.