Hvis du leder efter den ultimative festleverandør, så er du landet på rette sted. Meddethele.dk arrangerer din fest og sørger for, at dine gæster får den bedste oplevelse med en af vores pølsevogne. Vi arrangerer fester for både virksomheder og private, og vi kan afholde dit arrangement helt ned til 30 personer. Læs mere om vores koncept nedenfor!

Skulle det være med det hele?
Vi sætter en stor ære i at servicere dine gæster med det bedste af det bedste. Det gælder ikke bare, når vi taler personale men også i forhold til hvilke råvarer, vi kan servere til dit arrangement. Vi har nøje udvalgt vores leverandører efter kvalitetsprincipper, og derfor kommer vores pølser fra Langelænder. Det betyder, at de er uden gluten og kunstige tilsætnings- og farvestoffer. Og så er de produceret uden maskinudbenet kød, hvilket er et udtryk for høj kvalitet! Har du mere specifikke ønsker, har vi også Hanegal som leverandør, der både leverer økologiske pølser og halalpølser. Det velkendte, bløde brød leveres af Paaskebrød, og vores dressinger serveres af det traditionsrige kvalitetsmærke, Bäncke.

Om du vælger den klassiske hotdog med det hele, eller du ønsker et lidt større udvalg, så har vi også det. Vi leverer også gerne klassiske flæskestegs- og bøfsandwich samt diverse tærter til dit arrangement. Sagt på en anden måde: Vi har et stort sortiment, og der er noget for enhver smag!

Nyd blot din fest
…vi sørger for resten. Vi kan hjælpe dig med alt fra planlægningen af din fest til afholdelse af hele arrangementet. Vi kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for til din fest. Det er supernemt for dig – du kan bare slappe af og nyde din fest og ikke mindst dine gæster. Vores personale er altid klar med et smil på læben og sætter en stor ære i, at dine gæster har det godt. Vi har afdelinger i hele landet, så du kan leje en pølsevogn i Jylland eller i resten af Danmark, hvis du ønsker det! Vi ser frem til at høre om din fest eller arrangement, så du kan føle dig i trygge hænder. Kontakt os gennem nedenstående kontaktformular, og lej en pølsevogn i Jylland.