En hotdog med det hele… Og ingen er i tvivl om, hvad der menes. Pølsevognen er nærmest blevet et folkekært nationalklenodie i Danmark, og der er nok ikke nogen, der ved deres fulde fem vil hævde, at pølsevognen ikke er kommet for at blive.

Pølsevognen skaber den gode stemning
Mange mennesker kan knap nok gå forbi en pølsevogn på gaden, uden de må have en hotdog eller en pølse med brød. Og det er der en helt enkel forklaring på: Pølserne smager simpelthen bedst, når de tilberedes i deres rette omgivelser. Pølsevognen giver desuden en afslappet atmosfære, som er med til at fremme stemningen ved enhver fest. Derfor oplever vi større og større interesse fra folk, som vil leje en pølsevogn, hvad enten det er til vejfesten, børnefødselsdagen, konfirmationen eller som natmad til brylluppet. Vi får mange tilbagemeldinger om, at den afslappede atmosfære omkring pølsevognen giver festen et herligt løft. Og det kan ikke være nemmere for dig… For når vi siger ”med det hele”, så mener vi det. Vi er leveringsdygtige i alt fra borde og pavilloner til professionelle folk, der yder den bedste service med et smil.

Vores sortiment af lækre pølser
Når pølsevognen er så populær, er det ikke mindst, fordi vi fører de populære og velsmagende pølser fra Langelænder. Pølserne er af høj kvalitet, hvilket vil sige, at de er uden gluten, tilsætningsstoffer og kunstig farve. Ud over de traditionelle pølser kan vi også tilbyde diverse krydderpølser, gourmetpølser, økologiske pølser og halalpølser m.fl. Alle vores pølser er fremstillet af de bedste råvarer, der i høj grad lever op til vores kunders forventninger. Og det samme er det med den mad, vi tilbyder ud over pølserne. For hvis du ønsker andet end pølser til dine gæster, er vi også leveringsdygtige i alt lige fra den gammeldaws bøfsandwich med bløde løg til frikadellesandwich og grønsagstærter.

Og så alt det andet…
Vi mener, at en god pølse fortjener godt tilbehør. Vores tilbehør kommer fra de anerkendte mærker Bähncke og Gråsten, og som noget nyt leverer vi gerne hjemmelavede specialdressinger med i gourmetpakken. Paaskebrød vores foretrukne leverandør af brød, da kun det bedste brød er godt nok til vores pølser. Men vi kan selvfølgelig også levere økologiske og grove brødtyper. Og så må vi ikke glemme at slukke tørsten. Derfor har vi alt i drikkevarer, inklusive et godt krus øl fra fad og klassikeren Cocio. Lej en pølsevogn i Odense – og få den ultimative fest, dine gæster aldrig glemmer.