Vi er eksperter i at afholde arrangementer, store som små. Og vi brænder også for at holde din. Vi stiller ikke bare pølsevognen til rådighed, vi står gerne for hele afholdelsen af din fest, for vi er også leveringsdygtige i  Fadøl, caféborde, pavilloner og meget andet til din pølsevognsfest!

Kunne du tænke dig en fest med det hele?
Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har et bredt udvalg, så vi sammensætter gerne noget til dig og din smag. Vores udvalg spænder fra den traditionelle hotdog til flæskestegssandwich, gammeldaws bøfsandwich og diverse tærter. Og sammensætningen er helt op til dig – fortæl os om dit arrangement, så trækker vi på vores mangeårige erfaring! Vores traditionsrige leverandører står for høj kvalitet, fordi kun det bedste af det bedste er godt nok til dig og dine gæster. Du kender måske de gode pølser fra Langelænder, som er fyldt med fersk kød og er uden gluten, farve- og tilsætningsstoffer? Hvis du ønsker mere utraditionelle eller økologiske pølser fra Hanegal, klarer vi også det.

Pølsevogn sjælland

Som du kender det fra din lokale pølsevogn, er brødet også meget vigtigt for den ultimative hotdogoplevelse eller som blødt tilbehør til den let krydrede pølse. Vi mener selv, vi har den bedste leverandør til denne opgave: nemlig Paaskebrød. Hvis du ønsker et mere rustikt eller groft brød, kan vi tilbyde supergode brød fra Il Fornaio. Hos os kan alt lade sig gøre. Vores dressinger får du fra Bäncke, som giver det ultimative samspil mellem brød, pølse og tilbehør!

Hvad kan vi gøre for dig?
Send os en forespørgsel, hvor du fortæller os lidt om dit forestående arrangement, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at afholde en fest, hvor gæsterne er i centrum, og du ikke behøver at røre en finger! Vi sørger for det hele. Vi kan arrangere fester helt ned til 30 personer, så uanset hvordan sammensætningen af dit arrangement skal være, kan vi helt sikkert udarbejde et godt tilbud, som passer til dig og dine ønsker. Så skynd dig at sende os din forespørgsel i kontaktformularen nedenfor, og lej en pølsevogn på Sjælland!